Fedezd fel a női szépségvilág 100 évét egyetlen percben. Haj- és sminktrendek változása a mesterséges intelligencia szerint.

Nemrég felkerült a netre egy videó, amelyben aipocolypse összefoglalja a női szépségvilág 100 évének változásait. A szerző ezt írja a munka során szerzett tapasztalatairól:

„Sokat tanultam ezeknek a témáknak a történelméről és érdekesnek találtam, hogy mennyi minden változott és mennyi minden maradt a régiben. Például a 1910-es és 1920-as években minél világosabb volt valakinek a bőre, annál szebbnek számított, míg most a napbarnított bőr a divat. Vagy azt, hogy a vörös rúzs sosem megy ki a divatból és mindig népszerű.

Az egyes évtizedekhez általában két különböző sminket készítettem, mert ha mindegyiket megpróbáltam volna, akkor egy ötperces videó lett volna belőle. Néhány sminket nehéz volt elkészíteni az AI segítségével. Például az AI nem ismeri a 90-es években nagyon divatos Rachel-frizurát.

A fülbevalók csak úgy felbukkantak, de nem próbáltam megszabadulni tőlük. Az 1930-as években pedig úgy tűnik, hogy orrkarikák is divatban voltak, de ezek csak olyan „artefaktumok”, amelyek néha előjönnek az AI használata során.”

Hamarosan még videók, stay tuned.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top