Az 5 legjobb és ingyenes képgeneráló program 2023 tavaszán

Azt mondják, hogy egy kép többet ér ezer szónál. A mai digitális világban úgy lehet festeni egy képet, hogy ecsetet sem kell fogni.

Az AI képgenerátorok kincset érnek a grafikus tervezők számára, különösen a kezdőknek, akik még mindig küzdenek az ötletek és az inspiráció megtalálásáért. Segítséget nyújthatnak kreatív formatervezés során, enterior vagy akár termék dizájn készítésekor profiknak is.

Íme a 9 legjobb ingyenes képgeneráló, amit bármikor kipróbálhatsz:

1. Jasper Art

Jasper Art az új funkciója a Jasper AI-nak, amit 2022 augusztusában mutattak be, és azóta nagyon népszerűvé vált. Ez az AI képgenerátor néhány másodperc alatt képeket és művészeti alkotásokat hoz létre. Néhány másodperc alatt valóra válthatja a képzeletedet.

A legjobb része a Jasper Art-nak, hogy az összes vele létrehozott kép teljesen vízjelezés-mentes. Az eszköz még mindig a béta fázisban van, ahol folyamatosan dolgoznak a funkcióinak fejlesztésén. Mostantól a tökéletes kép elkészítése a saját üzenetedhez már nem jelent problémát. Többé nem kell támaszkodnod stock képekre. Részletes Jasper Art értékelést is készítettünk, hogy részletesen bemutassuk.

2. Starry AI

A Starry AI az egyik legjobb szöveg-alapú kép-generátor az interneten. Az egyedi granuláris eszköze lehetővé teszi, hogy személyesebb képeket hozz létre, mint más AI képgenerátorokkal.

A Starry AI két részre osztotta a digitális művészet előállítását, hogy egyszerűbbé tegye a felhasználói számára. Ahhoz, hogy egy képet létrehozz, be kell írnod a szöveget, majd választanod kell az Altair és az Orion között.

Míg az Altair absztraktabb képeket hoz létre, az Orion olyan képeket alkot, amelyek a fikcióra épülnek. A következő lépés az, hogy kiválasztod a stílust és beállítod a háttérképet a készített képekhez.

3. Dream By Wombo

A Dream korlátlan képkészítést kínál az összes funkciójának korlátozása nélkül és ingyenesen, ellentétben más AI képgenerátorokkal. Ez az AI generátor a legjobb választás azoknak, akiknek korlátozott a költségvetésük, vagy diákoknak, akik még tanulják az alapokat.

Ráadásul a Dream By Wombo használata rendkívül egyszerű. Először létre kell hoznod egy fiókot, be kell írnod a szöveget, majd kiválasztani a kívánt stílust a képhez. Miután létrejött a képed, elmentheted, vagy létrehozhatsz egy másikat, más stílussal.

Főbb jellemzők:

 • Mobilbarát
 • Több stílus közül lehet választani
 • 100% tulajdonjog az előállított képekhez
 • NFT-k újrateremtése a kreativitás fokozása érdekében
 • Nagy felbontású képek
 • Lehetővé teszi a műalkotások NFT-ként történő értékesítését

4. Nightcafe

A Nightcafe az ideális AI szövegből képpé generáló szoftver, amellyel egyszerű szavakkal hihetetlenül autentikus és kreatív képeket lehet létrehozni. Az alapvető angol szavak használatával testreszabott fotókat lehet készíteni, amelyek pontosan megfelelnek az elképzeléseidnek.

Ezen felül a Nightcaféban számos stílus és kreatív található, amelyek sokoldalú digitális művészetek létrehozásához hasznosak. Például a neuronális stílusátvitel lehetővé teszi a valóságos fényképek művészeti mesterművé való átalakítását.

A könnyen kezelhető szoftverrel a Nightcafé teljesen kezdőbarát. Az érdekes és kényelmes weboldal felület lehetővé teszi bárki számára, hogy egyetlen kattintással létrehozzon és javítson képeket. Emellett minden alkotásod véglegesen elmentésre kerül a fiókodban, így külön tárolni sem kell azt.

5. Synthesys X

A Synthesys X egy olyan AI képgenerátor, amely Chrome bővítményként működik. Ezzel az eszközzel új verziókat hozhatsz létre bármelyik képből, amelyet közvetlenül a böngésződben találsz. Az egyetlen dolog, amit meg kell tenned, hogy megtaláld a képet, majd hagyd, hogy a Synthesys X varázslata dolgozzon. Gyakorlatilag elemzi az eredeti kép mintázatait és objektumait, majd új képeket generál, amelyek relevánsak és hasonlóak.

Az ezen eszköz legjobb része az, hogy a generált képek szerzői jogát megkapod, így szabadon megoszthatod a munkádat bárkivel. Végtelen lehetőséget kínál, legyen az művész vagy valaki, aki szeret kísérletezni képekkel. Az ingyenes Chrome-bővítményt letöltheted ingyen, de a prémium verzió havonta 12 dollárba, évente pedig 99 dollárba kerül.

Főbb jellemzők:

 • Havi 50 kép generálása az ingyenes verzióval
 • Hozzáférés a privát közösséghez (Facebook-csoport)
 • Több változat készítése egy képből
 • 2 kép generálása egyetlen kattintással
 • Arcfelújító funkció.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top